Sedacia súpr.do U rozkladacia Columbia ľavý roh - II. akosť

Sedacia súpr.do U rozkladacia Columbia ľavý roh - II. akosť

Exkluzívna Sedacia súpr.do U rozkladacia Columbia ľavý roh - II. akosť od top výrobcu v akcii za . Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Důvody zařazení do bazarového zboží - na levé straně chybí nohy, prasklé dno. Fotografie poškození naleznete v galerii. Sedačka v tvare U Columbia Jedinečná sedacia súprava do U Columbia, vytvorená z kvalitných materiálov, poskytuje maximálne pohodlie spojené s praktickými funkciami. Táto sedačka je najpriestrannejšou sedačkou z programu Columbia. Je vyhotovená do tvaru U, pričom na jednej strane je predĺžené miesto na sedenie a druhá je tvorená otomanom. Je vyrobená v rozmere 340 x 103 x 269 cm, vďaka čomu už pravdepodobne nebudete musieť riešiť problém s nedostatkom miesta na sedenie. Z praktického hľadiska sedačka disponuje veľkým úložným priestorom, nachádzajúcom sa pod otomanom. Ďalšou užitočnou funkciou je možnosť rozkladu, po ktorom vznikne plocha na spanie s rozmermi 266 x 126 cm. Táto veľmi elegantná sedačka do U ponúka i polohovateľné podhlavníky, ktoré ešte viac spríjemnia sedenie a nechajú odpočinúť váš chrbát. Použité materiály Vďaka kvalitným materiálom použitým na výrobu sedačky Columbia, je zaručená dlhoročná životnosť a maximálne pohodlie. Kostra sedačky je tvorená drevotrieskovými doskami (DTD), ktoré zaisťujú základnú stabilitu sedačky. Sedačka je celočalúnená odolnou a zároveň príjemnou látkou Milo, čo je velúrová tkanina, ktorá sa proti svetlu ľahko leskne a získava tak luxusný vzhľad. Výplň je potom tvorená kombináciou peny a vlnitých pružín, ktoré zaisťujú naozaj pohodlné sedenie. Zoznamte sa s výhodami sedačiek Columbia v našej video recenzii Video recenzia má ilustratívny charakter. Výhody: moderný dizajn nadštandardný počet miest na sedenie funkcia rozkladu na lôžko úložný priestor polohovacie podhlavníky Vyhotovenie: materiál konštrukcie: drevotrieskové dosky (DTD) materiál poťahu: látka Milo dekor poťahu: miko 23 rozmery rozloženého lôžka: 266 x 126 cm celkové rozmery sedačky: 340 x 103 x 269 cm výška sedenia: 43 cm priestorová orientácia: ľavá Dodanie: demontované 4 samostatné balíky balík 1: 97/97/178 cm, 40 kg balík 2: 141/93/106 cm, 50 kg balík 3: 102/93/102 cm, 20 kg balík 4: 167/93/106 cm, 40 kg Odporúčame tiež ostatné produkty z ponuky e-shopu. Sme si istí, že toto ocení nejeden zákazník.

Popis produktu Sedacia súpr.do U rozkladacia Columbia ľavý roh - II. akosť

  • Cena:
  • EAN: 2001003451835
  • Kategória: Boost All;DOPRAVA ZADARMO▲;Kódy elektro a nabytok;NÁBYTOK;Najpredávanejšie;Sedacie súpravy ZLACNENÉ;SELLY;Zľavnený nábytok;ZT;

Podobné produkty

Sedacia súpr.do U rozkladacia Columbia ľavý roh - II. akosť

Ďalšie produkty od značky

OKAY

Sedacia súpr.do U rozkladacia Columbia ľavý roh - II. akosť od obľúbeného výrobca OKAY - tento produkt ponúkame za mimoriadne nízku cenu . ceny a dodacie lehoty tlačíme stále dolu. Naplníte ak košík tovarom nad , dopravu až k vám domov máte ZADARMO. Neplaťte inde viac, než musíte.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Klasické doručenie - malé elektro 2.5 EUR, velké elektro 16 EUR
  • Zásielkovňa balík do 3 kg elektro - 1 EUR
  • Nábytok - 0 EUR
Platba

  • V predajni - ZADARMO
  • Platobná karta - ZADARMO
  • Bankový prevod - ZADARMO
  • Dobierka: Elektro - 1.5 EUR