Kožené kreslo Jeff polohovacie čierna - II. akosť

Kožené kreslo Jeff polohovacie čierna - II. akosť

Originálny produkt Kožené kreslo Jeff polohovacie čierna - II. akosť od značky za výhodnú cenu . Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Důvody zařazení do bazarového zboží - křeslo se houpe a je nestabilní. Fotografie poškození naleznete v galerii. Zoznámte sa s výhodami kresla Jeff v našej video recenzii Video recenzia má ilustratívny charakter. Vystihuje najvýznamnejšie vlastnosti kresla Jeff. Kreslá sú pravdepodobne jednými z najpohodlnejších kusov nábytku, ktoré si možno vôbec predstaviť. Pokiaľ sa ale niekomu sedenie v kresle napriek tomu zdá ako príliš všedný spôsob leňošenia, je tu ešte kúsok pre naozajstných fajnšmekrov, a to rozkladacie kreslo Jeff. Pohodlné relaxačné kreslo Jeff bude vaším vítaným spoločníkom pri sledovaní obľúbených seriálov alebo pri relaxe s knihou. Je extrémne komfortné a polohovacie, čo oceníte najmä po náročnom dni v práci. Materiálové spracovanie v čiernej eko koži vyžaduje minimálnu údržbu, neutrálne farebné vyhotovenie kresla skvelé doplní každý interiér. Doprajte si rozkladacie kreslo, ktoré vás bude hýčkať každý deň! Hĺbka sedadla je 51 cm, rozmery zloženého kresla: 85/101/93 cm (šírka/výška/hĺbka). Výhody: príjemný komfort rozkladacie kreslo kvalitná konštrukcia Materiál: eko koža farba: čierna Dodanie: demontovanéNakupujte v našom e-shope za skvelé ceny. Neplaťte inde viac, než musíte.

Popis produktu Kožené kreslo Jeff polohovacie čierna - II. akosť

  • Cena:
  • EAN: 2001003447678
  • Kategória: Boost All;DOPRAVA ZADARMO▲;Kódy elektro a nabytok;NÁBYTOK;Najpredávanejšie;Sedacie súpravy ZLACNENÉ;SELLY;Zľavnený nábytok;ZT;

Podobné produkty

Kožené kreslo Jeff polohovacie čierna - II. akosť

Ďalšie produkty od značky

OKAY

Kožené kreslo Jeff polohovacie čierna - II. akosť od producenta OKAY - tento tovar zaobstaráte vo výpredajové akciu za . Ponuku v našom katalógu pre vás pripravuje tím odborníkov. DOPRAVA ZADARMO teraz aj bez špeciálneho kupónu, pre objednávky nad €. Lepšiu ponuku už na trhu hľadať nemusíte.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Klasické doručenie - malé elektro 2.5 EUR, velké elektro 16 EUR
  • Zásielkovňa balík do 3 kg elektro - 1 EUR
  • Nábytok - 0 EUR
Platba

  • V predajni - ZADARMO
  • Platobná karta - ZADARMO
  • Bankový prevod - ZADARMO
  • Dobierka: Elektro - 1.5 EUR