Rohová sedačka rozkladacia Mediolan pravý roh ÚP - II. akosť

Rohová sedačka rozkladacia Mediolan pravý roh ÚP - II. akosť

Toto si zamilujete: Rohová sedačka rozkladacia Mediolan pravý roh ÚP - II. akosť od populárneho výrobcu v akcii za . Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Důvody zařazení do bazarového zboží - poškozená látka na pravé straně. Fotografie poškození naleznete v galerii. Zoznámte sa s výhodami sedacej súpravy Mediolan v našej video recenzii Video recenzia má ilustratívny charakter. Vystihuje najvýznamnejšie vlastnosti a funkcie sedacej súpravy Mediolan. Rohovú sedaciu súpravu Mediolan si zamilujete najmä vďaka jej modernému a nevšednému dizajnu, vďaka ktorému bude ozdobou vašej obývačky. Kvalitné výrobné materiály zaistia pevnosť, stálosť a dlhú životnosť. Sedák aj operadlo sú vyrobené tak, aby sedačka poskytovala maximálny komfort. Široké pohodlné podrúčky a podhlavníky to len potvrdia. Sedačku môžete jednoducho rozložiť na komfortné lôžko s rozmermi 118x177 cm. Do úložného priestoru, ktorý sa nachádza pod sedákom, môžete uložiť náhradné periny aj veľa iných vecí, ktoré nepotrebujete mať na očiach. Celý povrch je potiahnutý kvalitnou a na dotyk príjemnou látkou Cablo. Moderný vzhľad sedačky podčiarkujú kovové strieborné nožičky. Výhody: moderný a nevšedný dizajn kvalitný materiál a príjemná poťahová látka stabilná a pevná konštrukcia rozkladateľná úložný priestor Prevedenie: materiál: látka dekor: cablo 14 výška sedadla: 43 cm rozmer: 264/110/176 cm rozmer po rozložení (lôžko): 124x118 cm priestorová orientácia: pravá Dodanie: demontované balík 1/3: 158/93/99 cm, 45 kg balík 2/3: 93/93/93 cm, 35 kg balík 3/3: 99/93/92 cm, 35 kg Odporúčame tiež ostatné produkty z ponuky e-shopu. Zaraďte sa medzi spokojných klientov.

Popis produktu Rohová sedačka rozkladacia Mediolan pravý roh ÚP - II. akosť

  • Cena:
  • EAN: 2001003445704
  • Kategória: Boost All;DOPRAVA ZADARMO▲;Kódy elektro a nabytok;NÁBYTOK;Najpredávanejšie;Sedacie súpravy ZLACNENÉ;SELLY;Zľavnený nábytok;ZT;

Podobné produkty

Rohová sedačka rozkladacia Mediolan pravý roh ÚP - II. akosť

Ďalšie produkty od značky

OKAY

Rohová sedačka rozkladacia Mediolan pravý roh ÚP - II. akosť od firmy OKAY - tento tovar zakúpite za perfektnú cenu . Upozorňujeme, že ponuka má obmedzené u platnosť. Len teraz je POŠTOVNÉ ZADARMO, keď si vyberiete tovar nad€. Naše heslo: kvalita, výhodná cena, prozákaznícky prístup.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Klasické doručenie - malé elektro 2.5 EUR, velké elektro 16 EUR
  • Zásielkovňa balík do 3 kg elektro - 1 EUR
  • Nábytok - 0 EUR
Platba

  • V predajni - ZADARMO
  • Platobná karta - ZADARMO
  • Bankový prevod - ZADARMO
  • Dobierka: Elektro - 1.5 EUR