Sedacia súpr.do U rozkladacia Silver Bay ľavý roh ÚP - II. akosť

Sedacia súpr.do U rozkladacia Silver Bay ľavý roh ÚP - II. akosť

Kvalitné Sedacia súpr.do U rozkladacia Silver Bay ľavý roh ÚP - II. akosť značky za výhodnú cenu . Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Důvody zařazení do bazarového zboží - lehce znečištěno. Fotografie poškození naleznete v galerii. Zoznámte sa s výhodami programu Silver Bay v našej video recenzii Video recenzia má ilustratívny charakter. Sedacia súprava Silver Bay je priestranná, pohodlná a zaujme vás hneď na prvý pohľad. Luxusný a moderný vzhľad dopĺňa jej praktickosť. Sedacia súprava disponuje schopnosťou rozloženia a úložným priestorom. Je väčších rozmerov a situovaná do tvaru U s otomanom vľavo. Veľkou výhodou sedacej súpravy je, že sa dá rozložiť na pohodlné a priestranné lôžko o ložnej ploche 253x120 cm. Vďaka tomu bez väčších problémov môže slúžiť aj ako príležitostné miesto na prespanie. Ďalšia výhodou je, že vo svojej konštrukcii ukrýva úložný priestor, do ktorého uložíte všetko, čo chcete mať hneď po ruke. Sedacia súprava je potiahnutá veľmi kvalitnou a príjemnou látkou, ktorá je navyše prešívaná z dôvodu ako estetického, tak aj z dôvodu životnosti poťahu. Výhody: moderný a luxusný dizajn vysoký komfort rozkladacia úložný priestor Vyhotovenie: materiál: látka dekor poťahu: inari 96 dekor prešitia: biela 2545 otoman vľavo Rozmery: výška sedacej plochy: 43 cm rozmery š/v/h: 325/84/197 cm rozmery po rozložení: 253x120 cm Dodanie: demontované balík 1/4: 107/84/95 cm, 45 kg balík 2/4: 90/84/90 cm, 35 kg balík 3/4: 128/84/95 cm, 70 kg balík 4/4: 107/84/179 cm, 65 kg Ponúkame najlepší pomer cena výkon. Garantujeme spokojnosť z nákupu.

Popis produktu Sedacia súpr.do U rozkladacia Silver Bay ľavý roh ÚP - II. akosť

  • Cena:
  • EAN: 2001003438553
  • Kategória: Boost All;DOPRAVA ZADARMO▲;Kódy elektro a nabytok;NÁBYTOK;Najpredávanejšie;Sedacie súpravy ZLACNENÉ;SELLY;Zľavnený nábytok;ZT;

Podobné produkty

Sedacia súpr.do U rozkladacia Silver Bay ľavý roh ÚP - II. akosť

Ďalšie produkty od značky

OKAY

Sedacia súpr.do U rozkladacia Silver Bay ľavý roh ÚP - II. akosť od známeho výrobcu OKAY - tento hit môžete získať vo výpredajové akciu za . Ponuku v našom katalógu pre vás pripravuje tím odborníkov. Dopravné bez akéhokoľvek poplatku sa teraz vzťahuje na objednávky s minimálnou hodnotou €. Naše heslo: kvalita, výhodná cena, prozákaznícky prístup.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Klasické doručenie - malé elektro 2.5 EUR, velké elektro 16 EUR
  • Zásielkovňa balík do 3 kg elektro - 1 EUR
  • Nábytok - 0 EUR
Platba

  • V predajni - ZADARMO
  • Platobná karta - ZADARMO
  • Bankový prevod - ZADARMO
  • Dobierka: Elektro - 1.5 EUR