Sedacia súpr.do U rozkladacia Napoli ľavý roh ÚP - II. akosť

Sedacia súpr.do U rozkladacia Napoli ľavý roh ÚP - II. akosť

Perfektné produkt Sedacia súpr.do U rozkladacia Napoli ľavý roh ÚP - II. akosť obľúbenej značky za výhodnú cenu . Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Důvody zařazení do bazarového zboží - pravý sedák prodřený, levý sedák prodřený, povolený šev na levém sedáku, odřeno na více místech, znečištěno, světlo nezkoušeno. Fotografie poškození naleznete v galerii. Sedacia súprava do U Napoli - s otomanom vľavo Ak hľadáte do bytu sedaciu súpravu, na ktorej sa pohodlne usadí väčší počet osôb, mohla by sa vám pozdávať práve Napoli. Táto sedačka usporiadaná do tvaru písmena U sa svojimi nadštandardnými rozmermi 350x82x276 cm umožní združovať početnejším skupinám ľudí, či už pri pravidelných rodinných stretnutiach, či stretnutí s priateľmi. Preto je ideálna do väčších obývacích izieb, súčasne taktiež do mnohočlenných domácností, prípadne do domácností, ktoré často hostia návštevy. Priestorovú náročnosť Napoli kompenzuje svojím rozsiahlym vybavením. Jej prostredná časť disponuje funkciou rozkladu, jednoducho a rýchlo tak zo sedačky vytvoríte lôžko s plochou 270x130 cm, čo sa vám môže hodiť pre neplánovaných nocľažníkov. Pri pohľade na sedačku neuniknú vášmu oku úložné priestory, ktoré sa nachádzajú v bokoch sedačky. Jeden vo forme menšej zásuvky a druhý ako polička vhodná napr. na dekorácie. Ďalším drobným, ale nezanedbateľným prvkom sú podhlavníky, ktoré je možné polohovať. Individuálne nastavenie polohy dotiahne váš pocit komfortu na maximum. Použité materiály Sedačka v tvare U Napoli má pevnú, odolnú konštrukciu, avšak ako významný faktor, ktorý sa podieľa na luxusnom vzhľade celého nábytku, sa ukazuje použitý poťahový materiál - tým je v tomto prípade eko koža v sympatickom odtieni červenej farby. Aj keď sa jedná len o imitáciu pravej kože, vyznačuje sa vlastnosťami, ktoré nie sú na zahodenie, napríklad priedušnosťou a nenáročnou údržbou. Výhody: moderný, nevšedný dizajn veľmi priestranná funkcia rozkladu úložný priestor polohovacie podhlavníky Vyhotovenie: materiál: eko koža dekór: coricum 28, sk. 0 (červená) výška sedačky: 45 cm plocha lôžka: 270x130 cm celkové rozmery: 350x82x276 cm otoman: vľavo Dodanie: demontované 4 samostatné balíky: balík 1/4: 175x82x102 cm, 45 kg balík 2/4: 152x82x96 cm, 50 kg balík 3/4: 96x82x96 cm, 30 kg balík 4/4: 180x82x96 cm, 50 kg V našom obchode nájdete najvýhodnejšie ceny. Urobte si radosť.

Popis produktu Sedacia súpr.do U rozkladacia Napoli ľavý roh ÚP - II. akosť

  • Cena:
  • EAN: 2001003438546
  • Kategória: Boost All;DOPRAVA ZADARMO▲;Kódy elektro a nabytok;NÁBYTOK;Najpredávanejšie;Sedacie súpravy ZLACNENÉ;SELLY;Zľavnený nábytok;ZT;

Podobné produkty

Sedacia súpr.do U rozkladacia Napoli ľavý roh ÚP - II. akosť

Ďalšie produkty od značky

OKAY

Sedacia súpr.do U rozkladacia Napoli ľavý roh ÚP - II. akosť od top značky OKAY - tento artikel neprepásnite v perfektnej akcii za . Vyberajte to najlepšie u nás. Uprednostňujete DOPRAVU ZADARMO? Stačí nakúpiť nad €. Nakupovanie na internete je výhodnejšie ako v kamennej predajni, ktorá má vyššie náklady.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Klasické doručenie - malé elektro 2.5 EUR, velké elektro 16 EUR
  • Zásielkovňa balík do 3 kg elektro - 1 EUR
  • Nábytok - 0 EUR
Platba

  • V predajni - ZADARMO
  • Platobná karta - ZADARMO
  • Bankový prevod - ZADARMO
  • Dobierka: Elektro - 1.5 EUR