Rohová sedačka rozkladacia Forli univerzálny roh ÚP - II. akosť

Rohová sedačka rozkladacia Forli univerzálny roh ÚP - II. akosť

Unikátny Rohová sedačka rozkladacia Forli univerzálny roh ÚP - II. akosť od popredného výrobcu v akcii za . Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Důvody zařazení do bazarového zboží - lehce znečištěno, podřená potahová látka. Fotografie poškození naleznete v galerii. Zoznámte sa s výhodami rohové sedačky Forli v našej video recenzii Video recenzia má ilustratívny charakter. Vystihuje najvýznamnejšie vlastnosti a funkcie sedačky Forli. Moderná rohová sedačka Forli je tým pravým typom nábytku do vašej obývačky Rohová sedacia súprava Forli je nielen vzhľadovo veľmi atraktívna, ale poteší aj svojimi praktickými funkciami a ergonómiou zaisťujúcou maximálne pohodlie. Medzi hlavné prednosti patrí rozklad na lôžko. Po rozklade bude mať posteľná plocha rozmery 139x204 cm. Ďalšou výhodou je úložný priestor. Uložené veci sú tak spoľahlivo uschované a nepráši sa na ne. Manipulácia s úložným priestorom je tak veľmi jednoduchá. Sedadlo stačí jednoduchým pohybom zdvihnúť a úložný priestor je vám k dispozícii. Poťahová látka spoločne s výplňou vytvárajú ideálne podmienky pre chvíle kvalitného odpočinku. Ak hľadáte modernú, pohodlnú a kvalitnú sedaciu súpravu, rohová rozkladacia sedačka Forli je pre vás ako stvorená. Rozmery rohovej sedačky Forli Výhody:​ priestranná a pohodlná sedačka kvalitné a odolné materiály praktický úložný priestor možnosť rozloženia na lôžko Vyhotovenie: materiál: látka dekor poťahu: aston 13 farba: sivá výška sedadla: 44 cm priestorová orientácia: univerzálny roh rozmery sedačky: 238x86x171 cm rozmery lôžka: 139x204 cm Dodanie: demontované 2 samostatné balíky balík 1: 95x74x136 cm, hmotnosť 62 kg balík 2: 74x74x172 cm, hmotnosť 41 kgNakupujte v našom e-shope za skvelé ceny. Naše heslo: kvalita, výhodná cena, prozákaznícky prístup.

Popis produktu Rohová sedačka rozkladacia Forli univerzálny roh ÚP - II. akosť

  • Cena:
  • EAN: 2001003420572
  • Kategória: Boost All;DOPRAVA ZADARMO▲;Kódy elektro a nabytok;NÁBYTOK;Najpredávanejšie;Sedacie súpravy ZLACNENÉ;SELLY;Zľavnený nábytok;ZT;

Podobné produkty

Rohová sedačka rozkladacia Forli univerzálny roh ÚP - II. akosť

Ďalšie produkty od značky

OKAY

Rohová sedačka rozkladacia Forli univerzálny roh ÚP - II. akosť od kvalitnej značky OKAY - tento hit zoženiete v perfektnej akcii za . S pomocou nášho katalógu nakúpite pohodlne z mobilu, tabletu alebo od počítača. Ak nechcete platiť dopravu, stačí vytvoriť objednávku v minimálnej hodnote Sk. Naše heslo: kvalita, výhodná cena, prozákaznícky prístup.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Klasické doručenie - malé elektro 2.5 EUR, velké elektro 16 EUR
  • Zásielkovňa balík do 3 kg elektro - 1 EUR
  • Nábytok - 0 EUR
Platba

  • V predajni - ZADARMO
  • Platobná karta - ZADARMO
  • Bankový prevod - ZADARMO
  • Dobierka: Elektro - 1.5 EUR